Tuesday, March 4, 2014

Treeniä treeniä

Kun pappani kirmasi ensimmäiset juoksulenkkinsä Viitasaaren Kymönkosken kylällä, huudeltiin hänelle perään että: "Mihinkä sinulla on noin kiire!" Aika ei ollut vielä valmis Suomalaisten kuntoilulle. Toki isoisäni juoksi sittemmin myös maajoukkueessa - päämatkana silloinen piikki ja maraton.

Nyt on uudet hyvät ajat! Suomalaiset ovat sekaisin kaikesta mihin liittyy sana -FIT. Ollaan niin hyvässä kunnossa ettei olla ikinä ennen oltu - ja tietenkin voidaan pään sisällä sitten pahemmin kuin koskaan ennen. Nyt on trendiä pitää Fitness-blogia. Kaikki joilla on tarpeeksi pieni rasvaprosentti ja varaa Brazilin- tai BetterBodisien tiukkaakin tiukempiin trikoohousuihin perustavat omat urheilu/muoti bloginsa, joissa esittelevät niin lemmikkieläimiään, tekokynsiään kuin persettään. Eikä siinä mitään - ei se väärin ole. Hienoa että uudet liikuntamuodot saavat ihmisten takapuolet kyykkäämään, sohvalla istumisen sijasta. 

Minusta on mukava lukea erilaisia fitness-blogeja ja katsella hyväkuntoisten naikkosten kuvia, sekä lukea kuinka paljon raavaat miehet ovat penkistä nostaneet. Raja tulee kuitenkin jossain vastaan - yhä enemmän ihmetyttää se mitä ihmiset itsestään jakavat internetin kaikkinäkevien silmien alle. Toisaalta kannan itse korteni kekoon aivan samalla tavalla.

Itse treenaan salilla kolmesti viikossa, sulkapallon ja salibandyn viikottain tuhoamien nivelten ja yli kolmenkymmenen ikävuoden aiheuttamien vammojen aina salliessa. 

eli...

Tiistain WOD kaverin kanssa:

- Alkulämmöt + pallotreenit keskivartalolle

- T2B Toes to Bar 3x15

- Penkki 3x8 (50kg)
3x8 (60kg)
2x5 (70kg)
1x (82,5kg)

- Etukyykky Ass to the grass 2x10 (40kg)
2x10 (50kg)

- Overhead squat 2x5 (45kg)

- Leuat PW 2xMax

- Venyttelyt ja kanssaurheilijoiden suoritusten tarkkailu ( niskan alueen syvävenyttely )






2 comments:

  1. Kolmeraitabyysat hiertää sun nivusii! Jäbä on aika mintissä kunnossa. Ei tietty yhtä hyvissä mitä meitsi päivittäisen rankamettä-/talikkoreenin jäliltä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helppo se on keiteleeltä huudella, tuu tänne penkkaa

      Delete