Saturday, November 23, 2013

Kalakukko Boulder

Savon kiipeilijöiden uusi ylpeys - Voema kiipeilykeskus keräsi lauantaina väkeä kuin Kuopion tori. Lähdin kaverin kanssa haistelemaan nöyrillä mielin kiipeilykisojen tunnelmaa. Minua ei juurikaan voi syyttää kilpailuhengen puutteesta, niinpä tästäkin päivästä kuoriutui verinen taistelu. Kalakukko Boulder - tapahtuma, oli onneksi niin korkeatasoinen että omat rajat tulivat nopeasti vastaan. Seinällä leikittely ei siis mennyt turhan vakavamieliseksi.

Kisoissa oli uskomattoman leppoisa tunnelma, pahimmat kilpakumppanitkin jaksoivat kannustaa toisiaan ja kaikki apua tarvitsevat saivat neuvoja itseään kokeneemmilta. Tuli taas mieleen, että tällaisesta ilmapiiristä voisi ottaa mallia moni muukin urheilulaji.


Kilpailun reittikorttiin merkittiin onnistuneet topitukset. Miesten sarjassakin taisi olla kymmeniä osanottajia. Tapahtuma oli selvästi kasvanut edellisvuosista, jolloin se kiivettiin vielä Kuopiohallin pieneksi käynneellä seinäpinta-alalla.


Kaveri veivasi jalkaansa puolisentuntia kiinni uudenkarheita kiipeilykenkiään. Muutaman kynnen taivuttua alkoi kenkä istua.



Reittejä oli yhteensä 42 kappaletta. Joten välillä alkoivat jo löysäksi käynneet kengätkin painamaan jalkaa. Voema tarjosi kilpailijoille ilmaista palautumisjuomaa ja proteiinipatukkaa - plussat järjestäjälle.



Pitkän kilpailun jäljet ihossa.


No comments:

Post a Comment