Saturday, November 30, 2013

Taloyhtiössä tapahtuu

Taloyhtiömme kaksijäseninen hallitus pääti yksimielisesti järjestää pihapiirissämme juhlat adventin kunniaksi. Paikalle oli saapunut yllättävän paljon kommuunimme asukkaita ja naapuruston tuttuja. Lumi oli ilmestynyt taivaalta pihaan edellisenä yönä, ja jatkanut leijailuaan vielä suuren osan kuluneesta päivästäkin. Puitteet olivat talviset ja kauniit.

Ideamme oli aloittaa talvi yhdessä ja tavata toisiamme. Perinne joka on painumassa unholaan maassamme. Kerrostaloissa naapuria nähdään vain ikkunasta ja heidän kanssaan kommunikoidaan lähinnä postiluukusta tiputettavilla paperilapuilla tai lakimiehen välityksellä. Toista se on meillä - Kun naapurit tuntee on kommunikointi vähemmän provosoivaa ja ajatuksia voi vaihtaa muustakin kuin melun aiheittamisesta tai lemmikkieläinten heitteillejättämisestä. Yhdessä täällä asutaan ja viihdytään.

Kommuunimme pihalle ostettiin valopuu. Kunnia puun sytyttämisestä annettiin taloyhtiömme vanhimmalle jäsenelle, joka vielä 90 vuotiaanakin jaksoi juhlistaa adventtia kanssamme. Iltaa vietti pihapiirissä onnellinen poppoo - makkaraa paistellen ja glögitarjoilusta nauttien.



Valoa maailmalle




Tytöt olivat laittautuneet juhlaviksi


Sisällä huvimajassa parannetaan maailmaa


No comments:

Post a Comment